sweetheart
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

موضوع يفتح النفس بجد ههههههههههههههه ادخلوا وشوفوا بنفسكم

2 مشترك

اذهب الى الأسفل

موضوع  يفتح النفس  بجد ههههههههههههههه ادخلوا  وشوفوا  بنفسكم Empty موضوع يفتح النفس بجد ههههههههههههههه ادخلوا وشوفوا بنفسكم

مُساهمة من طرف sweetheart الثلاثاء 15 أبريل - 2:21

من غير مقدمات و هكبرلكم الخط كمان عشان تشوفوا يا طيبين
و كمان هلونلكم الخط عشان النفس ! و كُل و اشرب وريح يا عم انت و هو بالشفا



ياتري الاكل الموجود في السوق عبارة عن اية ؟؟؟؟؟؟؟؟
خد عندك

- اللبن النيدو المصري مضاف إليه دقيق - عن تجربة عملية - خصوصا البتاع الصغير بتاعو ابو جنيه وربع
- عصير المانجو اللي في محلات العصير 70% منه مش ليه علاقه بالمانجو أصلا..ده قرع عسلي.. بمرأى العين.. وسلامي للحاج فرغلي



-اللانشون والبسطرمة.. اللي المفروض مكتوب عليها لحم بقري خالص حلال.. مفيهاش ريحة اللحمة اصلا.. دي سقط حيوانات مدبوحه مفروم مع بهارات وتوابل وجيلاتين وعضم فراخ وبالسم الهاري..
تحياتي للحاج صلاح والمعلم عبفتاح ..



- انواع الهامبورجر المنتشره في السوق (عدا نوعين تلاتة) كوكتيل من البهارات ومادة جيلاتينية بتبقي مبطنة لجلد الحيوانات بعد الذبح وبتتباع من المسلخ الطن منها بـ 250 جنيه تقريبا ..
الطن منها يستخدم (بعد الغلي في قدور كبيرة مقززة في مناطق لاادمية باستخدام عصاية شبه المجداف كده للتقليب) وبيعمل حوالي 500 عبوة (زنة 1 كيلو برجر) بتتباع بـ 10 جنيه
الصحة تقفل المصنع ( او بير السلم) وصاحبه يلبس قضية غش تجاري محترم ياخد في الآخر حكم غرامة بـ 10 الاف جنيه او حبس سنة .وغالبا يدفع الغرامة ويخرج يأجّر بير سلم تاني وتبدأ عجلة العمل من جديد.

ده ان مكنش لحم حمير نافقة على حمير حيّه




- علب الزيت الـ1 كيلو بتاع القلي ام 2 جنيه وربع و3 جنيه دي- اللي لونه غامق قوي ومش شفاف دي - اصلا زيت مستخدم من محلات الفول والطعمية بيعاد تجميعه في عربيات بتنك زي بتاعة اللبن كده وبتتفلتر بأدوات بدائية جدا عشان تشيل بواقي القلي اللي فيها ويعاد تعبيتها في زجاجات - مستعملة مسبقا ومعاد غسلها بالمية والصابون- وبتتعبى يدويا بقمع بلاستيك وتتبرشم بماكينة برشمة تمنها 3 آلاف جنيه.. وبيع يا معلم
الزجاجة البلاستيك من الزبالين.. الدسته بجنيه.. طن زيت مستخدم الكيلو بيتاخد من المطعم بـ 25 قرش.. قمع بلاستيك قول 10 = 5 جنيه .. وماكينة برشمه بـ 3 آلاف بالكتير
تكسب في الطن 2000 جنيه مستريح جدا.. ويتحرق اللي بيشتروا بجاز.. جاز مش نضيف زي الزيت اللي اشتروه
- الحلاوة الطحينية اللي في المحلات.. عليه اكسيد تيتانيوم عشان تاخد اللون بتاعها
وبعضها مفيهوش ريحة السمسم أصلا.. عليها دقيق وفورمالين عشان تمسك نفسها.. اصل الدولار بقي غالي فالسمسم غالي والزبون عاوز الأرخص مش الانضف



- فلاتر ميه الشرب.. بتفلتر الطعم (عبر ازالة الكلور) والريحة (عن طريق الفلتر الكربوني) لكن المعادن التقيله اغلبها مبيتفلترش اصلا الا في الفلاتر الاكتر من 3 مراحل..



- سمك المزارع السمكية .. بياكل دم ومخلفات عمليات الذبح عشان يكبر بسرعة



- فراخ المزارع.. من كتكوت عمره يوم لفرخه كاملة وزنها كيلو علي الاقل الي كيلو و200 جرام بياخد 19 يوم..حقن هرمونات في الاكل وميه الشرب.. علما أن الفرخة الطبيعية عاوزه 4 شهور عشان تقرب من الحجم ده
فكرنى بفيلم عوكل لما كان هينفح فى جكمان العربية عشان تتصلح


ده غير مزرعة فراخ امريكانا اللي في برج العرب اللي بتورد الفراخ لمطاعمهم ..أول مره في حياتي أشوف فرخه وزنها 4 كيلو ونص كان هناك.. ومش بتعرف تمشي.. وعندها حاجة من الجنب كده بالتدقيق اكتشفت إنها : مشروع جناح



- طلمبة البنزين الـ 92 والـ 95 في البنزينات دلوقتي.. الطلمبتين بياخدو من خزان ارضي بنزين واحد .مهي اصل الطلمبة ذكية .بتميز الـ 92 من الـ 95



- محلات الحلويات اللي بتبيع الحلويات بالسمن البلدي.. ولابلدي ولانيلة دي معموله بسمنة صناعي وعليها مكسبات طعم زي اللي بيستخدموها ف المصانع



-الجبنة الرومي القديمة.. مش قديمة ولانيلة برضه .. هما يعني هيعتقوها عشان حضرتك تستمع ويركنها في المخزن 6 شهور ؟
اسمع يا جيل الجبنة الرومى و الله يرحم جيل السمنة البلدى


بيضيفو هيدروكلوريد اسيد تركيز 30 %.. عشرة لتر لكل طن جبنه وتتكتم في قبو قديم معفن 24 ساعه وتطلع قديمة



- اكياس البلاستيك: اكياس البلاستيك اي لون (غير الشفافة المفروض انها بتتصنع من رولات بولي ايثيلين خام)
الواقع ان اغلبها عبوات بلاستيك (ميه وبيبسي) وبيتم تسيحهم في افران وسحبهم على شكل رولات تاني.. ودي ارحم من الاكياس البلاستيك السوداء اللي مصدرها مخلفات المستشفيات والمراكز الطبية (حقن - سرنجات - كانيولا - فلاتر - اكياس دم مستعمله - قساطر بوليه مستعمله..)



- عبوات المياه المعدنية اكوافينا (انتاج مصانع بيبسي) عن مصدر مقرب الميه دي لابئر جوفي ولانيله.. حتي مفيش عنوان للمصدر علي عبوات القزايز
دي بخار الميه الناتج عن التكثيف في خطوط انتاج البيبسي .. بدل ماتتهدر وهم بيدفعو عليها فلوس لمصلحة المياه قرروا يجمعوها في تانكات ويعبوها في قزايز ويستغلو شبكة التوزيع الضخمة بتاعتهم توزع ميه مع البيبسي وبسعر ارخص من سوق المياه المعدنيه باكتر من 50 قرش ق الزجاجه..(محدش خد بالو من طعم البيبسي في الميه دي؟)



- صابون غسيل الوجه وكريمات البشرة والشعر المنتشره في السوق(من غير الانواع المعروفة) ياريت حد يبقي يحللها يمكن نعرف نوصل للمركبات اللاارضية اللي بيستخدموها فيها

sweetheart
عضو مميز
عضو مميز

عدد الرسائل : 120
المزاج : موضوع  يفتح النفس  بجد ههههههههههههههه ادخلوا  وشوفوا  بنفسكم 2810
الوظيفه : موضوع  يفتح النفس  بجد ههههههههههههههه ادخلوا  وشوفوا  بنفسكم Office10
الاوسمه : موضوع  يفتح النفس  بجد ههههههههههههههه ادخلوا  وشوفوا  بنفسكم 3h210
تاريخ التسجيل : 02/03/2008

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

موضوع  يفتح النفس  بجد ههههههههههههههه ادخلوا  وشوفوا  بنفسكم Empty رد: موضوع يفتح النفس بجد ههههههههههههههه ادخلوا وشوفوا بنفسكم

مُساهمة من طرف nermin الثلاثاء 15 أبريل - 2:29

[b] :cry: انت فتحت نفسى ع الاخر

nermin
عضو جديد
عضو جديد

عدد الرسائل : 1
العمر : 36
الدوله : موضوع  يفتح النفس  بجد ههههههههههههههه ادخلوا  وشوفوا  بنفسكم Male_a12
المزاج : موضوع  يفتح النفس  بجد ههههههههههههههه ادخلوا  وشوفوا  بنفسكم 1910
الوظيفه : موضوع  يفتح النفس  بجد ههههههههههههههه ادخلوا  وشوفوا  بنفسكم Trader10
الاوسمه : موضوع  يفتح النفس  بجد ههههههههههههههه ادخلوا  وشوفوا  بنفسكم 1
تاريخ التسجيل : 07/03/2008

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى